Zo, dat was ‘m dan, de Westlandrit van 12 juni 2016.

We hebben vandaag kunnen genieten van een mooie rit over het eiland Voorne-Putten en door het Westland. De organisatie van de rit in handen van Jack den Hartogh, Cees Stolk en Jos van der Gaag, in samenwerking met de HAV vrachtwagengroep.  Bij deze onze hartelijk dank!!!
De ontvangst bij Jack den Hartogh in Rozenburg was subliem, koffie en lekkernijen stonden klaar in het mooie museum vol ander heerlijks zoals Volvo’s en Scania’s en nog veel meer in de kleur van de firma Den Hartogh. Voor liefhebbers van oldtimer vrachtwagens was het smullen.
Na de bezichtiging gaan we op pad. Voorzien van lunchpakketten vertrekken we vanaf Rozenburg om door Voorne-Putten te rijden, we passeren Oostvoorne, Hellevoetsluis en uiteindelijk komen we via Oudenhoorn op de N218, de Groene Kruisweg. Dan rijden we via de A4 en de nieuwe Ketheltunnel richting het Westland waar we pauzeren bij het museum van Quirien van Vliet in Den Hoorn.
Ook hier weer zoveel moois te zien, oldtimers en mooie attributen uit de vervlogen jaren ’50-’60-’70 van de vorige eeuw. Koffie en thee staan ook hier voor ons klaar. Toch moeten we nog een stukje verder rijden, het laatste deel van de route stuurt ons door het Westland naar Poeldijk, Hoek van Holland om te eindigen in Maasdijk bij eetcafé Westgaag.
We kijken terug op een zeer geslaagde dag, onze dank gaat naar de bovengenoemde organisatoren.
De HAV vrachtwagengroep.

Hieronder volgen de foto’s die vandaag genomen zijn.

Wil je de foto’s van de serie van Jack den Hartogh op een DVD ontvangen, stuur dan een e-mail naar: m.jong189@chello.nl, kosten: €2,50 p/st + portokosten.