Welkom

Toekomstige evenementen

Meest recente verslagen

Verslag categorieën

Doel van de Vrachtwagengroep, onderdeel van De HAV, is om historische vrachtwagens rijdend te houden.
We organiseren en nemen deel aan toerritten in alle provincies van Nederland, soms gaan we ook de grens over.  

Op deze site lees je informatie van en voor liefhebbers van historische vrachtwagens.

 

Het oldtimer seizoen gaat beginnen!!

 
Er staan weer vele evenementen gepland om met onze oldtimers op pad te kunnen. Soms een mooie rit en soms een show, soms 1 dag, soms meerdere dagen. Voor ieder wat wils.
 
In de agenda op de website is meer informatie te vinden over wie het evenement organiseert, aanmelden, waar het evenement is en, niet geheel onbelangrijk, wat zijn de kosten. Soms wordt verwezen naar een website, soms is alleen een telefoonnummer beschikbaar. De informatie wordt regelmatig aangepast.
 
De HAV ritten dienen aangemeld te worden via de website via het welbekende aanmeldformulier. Ook de bloesemrit kan via dit formulier aangemeld worden maar het formulier wordt doorgezonden naar Ad en Toos.
 
Tevens zijn wij helaas genoodzaakt om bij onze ritten een kleine bijdrage vragen, te weten € 10 per persoon, kinderen tot 12 jaar gratis. Betaling dient vooraf te geschieden door het totale bedrag over te maken op NL 80 RABO 0198 2171 45 onder vermelding van je naam en de rit waaraan je meerijdt.
 
Namens het bestuur HAV Vrachtwagengroep.
 

 

Nieuw bestuurslid:

Hoe kom je in het bestuur van de HAV Vrachtwagengroep terecht?

Half januari waren mijn man Martin en ik op bezoek bij een neef en nicht van Martin. Al pratende kwamen wij op oldtimer vrachtwagens uit. Onze nicht: vrienden van ons hebben er ook eentje, een Peterbilt of zo iets. En even later: ik bel hem wel even. Dus zo raak ik in gesprek met Alex. Blijkt hij de penningmeester van de Vrachtwagengroep te zijn. Ook vertelde hij dat Marjan Pothof gestopt was als bestuurslid en zij iemand anders zochten om deze werkzaamheden over te nemen. Na er over nagedacht te hebben en tijdens de vergadering van 6 februari met Toon te hebben gesproken heb ik besloten mij in te zetten voor de HAV Vrachtwagengroep. De eerste vergadering heb ik reeds mee mogen maken. Wie ben ik: mijn naam is Cilly Hogeboom en ben dus getrouwd met Martin. Wij hebben geen kinderen maar wel een, soms zeer ondeugende, hond, Rakker genaamd. Verder ben ik werkzaam op de afdeling Financiën bij Nyenrode Business Universiteit te Breukelen. Wij wonen in het midden van het land, in Soesterberg. Martin heeft mij een beetje besmet met het Bedford virus. Ondertussen hebben wij een Bedford J5, Bedford J2 brandweerladderwagen en een Bedford D welke als camper gebruikt gaat worden. Aangezien ik een paar jaar geleden mijn rijbewijs C1 hebt gehaald mag ik met de J2 en de D rijden en dat hoop ik de komende jaren ook te doen. En jullie te zien bij de ritten en evenementen.

PS: als je denkt waar ken ik haar en de vrachtwagens van? Ik ben ook bestuurslid van Old Transport Achterhoek. De J2 is van wijlen Jan van Geffen geweest en de D van wijlen Jack den Hartogh.

 

 

Een terugblik op het HAV Jaarevenement 2019 in Twente:

 

 

Sponsors van De HAV – Vrachtwagengroep