Oldtimer vrachtwagen evenement bij de Firma van der Kwaak 2-3 en 4 mei 2014

Nadat we in april 2011 een leuk evenement bij de Firma van der Kwaak hebben gehouden, zijn Els en ik het eens geworden om in mei 2014 weer een treffen te organiseren.
Na wat heen en weer gepraat kwamen we in gesprek met de HAV. In een aantal overleggen met Jan van Geffen, Toon van Diepen en Ben de Kok hebben we een datum geprikt en zijn we aan de slag gegaan.
Zo ontstond het tweede evenement bij Cock en Els, tegelijk met het corso.
Els heeft de hotelkamers en de catering geregeld en geïnformeerd wat er voor de deelnemers en bezoekers allemaal te doen was in de omgeving. In overleg met Toon en Ben heb ik samen met mijn kameraad Jaap het terrein en de loods in orde gemaakt.
Een aantal auto’s kwam donderdagavond al aan rijden, de meesten arriveerden vrijdag vanaf 15.00 uur en zaterdag kwamen de laatste wagens aan. Uiteindelijk hadden we er ongeveer 100 staan. Op een gegeven moment dacht ik nog: “waar moet ik ze laten”, maar uiteindelijk stond het keurig opgesteld. We hadden heerlijk weer, ongeveer 17- tot 18 graden.
Zaterdagmiddag kwam het corso langs de straat, daarna werd het eten gebracht, een heerlijk stamppot buffet met erwtensoep. ’s Avonds was er een heel gezellig feest met muziek van Dj. Marcel en zanger Irvine, dat duurde tot in de late uurtjes.
Zondagochtend eerst een goed ontbijt en koffie. Daarna kwamen om 11.00 uur de bezoekers weer het terrein op om alles te bekijken. We hebben heel veel leuke reacties mogen ontvangen, ter plekke, op Facebook en via de mail, met ook heel veel mooie foto’s erbij.
Het was een grote opkomst van zowel deelnemers met hun oldtimers alsook van bezoekers, alles in een perfecte sfeer.
We willen iedereen hartelijk bedanken die gekomen is, ook degenen die ons geholpen hebben het zeer mooie treffen te organiseren. Het evenement is zeker voor herhaling vatbaar.

Groeten,
Cock en Els van der Kwaak

Meer foto’s van het evenement hieronder.