Vandaag, 14 oktober, rijden we met de Volvo N495 de verrassingsrit georganiseerd door de OCV. Verrassend is ook de startplaats, Gouda, dat is maar een half uurtje rijden. Als we om half 10 aankomen bij Stubbe in Gouda nemen we de zon mee, de koffie en stroopwafels staan al te wachten.  Het is gezellig druk, er worden ruim 150 wagens verwacht vandaag. 

Om 11 uur is het motoren starten en op weg voor het eerste deel van de route.

Via Bergambacht, Oudewater en Wilnis komen we na ongeveer 2 uur rijden in Mijdrecht bij Van Schie terecht. Wat een fraaie route is het, er staan veel enthousiaste kijkers en fotografen langs de weg. We houden hier een korte pauze, met iets fris en een slaatje.

Dan gaan we op weg voor deel 2 van de rit.

Via Woerden, Zegveld en Bodegraven eindigen we na 1,5 uur weer in …… Gouda, nu bij het museum van Rinus Snel. Ook dit stukje route is heel erg mooi, fraaie natuur en rustige wegen. In het museum staan mooie oude wagens en er is zelfs een shantykoor dat gezellige nummers ten gehore brengt. We worden getrakteerd op friet met een bal gehakt en een blikje fris. Nog ff bijkletsen en dan is het tijd om weer op huis aan te gaan.

Bedankt organisatoren van OCV, het was een fraaie rit met wel heel erg mooi weer!!

Hieronder vind je de foto’s van vandaag, groetjes Marianne.