Dag 1: Donderdag 10 mei, het is een beetje somber weer vlak voor het vertrek vanuit Avenhorn. 

Als om 9.30 uur de tour gaat starten klaart het al op. De eerste stop vandaag zal zijn bij het FTF-museum in ’t Zand, waar koffie en een rondleiding van Ton Spaansen op het menu staan. Onderweg zijn de deelnemers op de foto gezet op de Waardpolderbrug in Kolhorn. Daarna vertrekt de karavaan richting lunch in de ‘Zingende Wielen’ in Den Oever. Dan gaat de rit verder over de Afsluitdijk, naar het eindpunt van de rit van vandaag bij Spaansen betonfabriek Harlingen. Voor meer foto’s van De Lage Landen Tour 2018 bekijkt u de galerij onderaan.

Dag 2: Vrijdag 11 mei, bij de start is het bewolkt, maar al snel komt de zon door.

De rit gaat naar Heiwo in Wolvega.  Hier wordt ook geluncht en dan … rijden de deelnemers  daarna naar De Raket in De Wijk voor diner en overnachting.

Dag 3: Zaterdag 12 mei, vanuit de Wijk gaat de rit vandaag naar … MEC in Dronten.    

… even poseren bij die mooie oldtimer truck. Meer foto’s van het bezoek aan MEC, met dank aan Jan Rijpma, klik op de volgende link. De rit eindigt vandaag bij Bouwheer in Zeewolde.

Dag 4: Zondag 13 mei, en ook Moederdag, vertrekt de karavaan vanuit Zeewolde naar Saan in Diemen, waar ook het museum van Saan wordt bezocht.

Hier eindigt de Lage Landen Tour met een lunch. Daarna gaat ieder weer zijn eigen weg richting huis. Het waren vier mooie, zonnige dagen met interessante bedrijfsbezoekjes, musea en fraaie routes !!