Het was weer reuze gezellig bij de koffieklets in de Rijper Eilanden voor de start van seizoen 2019. Bij aankomst staat de koffie al klaar en om 12 uur stipt kunnen we genieten van een heerlijke lunch.
Na de lunch is het tijd voor een intro van Ben de Kok, met een moment van stilte voor de overledenen van 2018.

Toon neemt ons daarna mee langs de evenementen van de Vrachtwagengroep van 2018, zoals het jaarevenement, de Noord – Holland rit en natuurlijk de Vestingdagen van Hellevoetsluis.
Dan is het tijd om de 4 jubilarissen, die allen 25 jaar lid zijn van de HAV Vrachtwagengroep, in het zonnetje te zetten. Twee van de vier zijn hier aanwezig, dat zijn Jaap Luken en Cees Stolk. Zij krijgen van de voorzitter een speldje opgespeld met als extra cadeautje een blik olie. De overige jubilarissen, Claas Bok en Quirien van Vliet, zullen op een ander moment de felicitaties met speldje en cadeau van het bestuur ontvangen.

Dan is het tijd voor het verhaal van Johan van der Zand van het bergingsbedrijf te Waardenburg. Johan vertelt heel enthousiast over het ontstaan van het bedrijf en de ontwikkelingen die hij en het bedrijf hebben doorgemaakt.

We blikken ook vooruit, naar de evenementen die we in 2019 vanuit de Vrachtwagengroep gaan organiseren. Zo staan er op het programma:

de Noord Holland rit en de Vestingdagen te Hellevoetsluis.

Na de rondvraag eindigt het officiële deel. Nu is er tijd voor de koffieklets en blijft het nog lang gezellig druk in de Rijper Eilanden.