Laden Evenementen

Na jaren het gezellige evenement in Hillegom, op het terrein van van der Kwaak transport, hebben we nu een nieuwe locatie en datum gevonden: 1 en 2 juni in Zwaag, Noord-Holland.We zijn daar te gast op het enorme terrein van VSDV transport. Zwaag ligt vlakbij Hoorn, een prachtig oud Zuiderzee stadje om te bezoeken. 

Je kunt ook kiezen voor een historische tocht met de museumstoomtram of lekker in de zon ouwehoeren met andere oldtimer bezitters. Tegen de avond komt er nog een konvooi met oldtimer Scania’s143 aan. Zij zullen daar ook parkeren en ons helpen het vlees van de barbecue op te maken. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! 

Een prima bar en leuke live muziek zullen de avond compleet maken. 

Programma: 

Vrijdag 31 mei:  Binnenkomen vanaf 15.00 

Zaterdag 1 juni: Binnenkomen tot 14.00  Vanaf 17.00 start BBQ 

Zondag 2 juni:  Vanaf 9.00:Arnold’s ontbijt: eieren met spek en goede koffie.

De bijdrage, te weten € 35,00 per persoon, dient vooraf te geschieden door het totale bedrag over te maken op NL 80 RABO 0198 2171 45 onder vermelding van je naam en de mededeling: evenement Zwaag. Voor dit bedrag krijg je op zaterdag een BBQ en een aantal drankjes en zondagochtend een ontbijt.
 

  INSCHRIJFFORMULIER Retro Barbecue - 1 en 2 juni 2024

  Dit evenement vind plaats op 1 en 2 juni 2024.

  Naam (verplicht):

  Straat + huisnummer (verplicht):

  Postcode en woonplaats (verplicht):

  Telefoon:

  E-mail adres (verplicht):

  Aantal personen (verplicht): personen

  Kosten: € 35,- per deelnemer.
  De betaling dient u vooraf te doen door het totale bedrag over te maken op NL 80 RABO 0198 2171 45 onder vermelding van je naam en de mededeling: evenement Zwaag.

  Inlichtingen: Alex Goddijn [info@multigo.nl]

  Deel dit verhaal, kies uw platform!

  Go to Top