Laden Evenementen

11e OLDTIMERDAG WAALWIJK

Organisatie:

Ad Eijkemans                Stichting Wolluk Stock

Zondag 13 augustus 2023 zal de 11e Oldtimerdag Waalwijk worden gehouden op het evenemententerrein Lido aan de Hoefsvenlaan, 5143 NJ   Waalwijk. Dit terrein is gelegen aan de rand van de Loonse en Drunense duinen, waar uitstekend kan worden gewandeld en gefietst.

U kunt zich aanmelden met Oldtimers ouder dan 20 jaar. Alle voertuigen zijn mogelijk zoals: personenauto’s, 4 x 4 voertuigen, vrachtauto’s, tractoren eventueel met salonwagen, motoren, brommers, scooters, militaire voertuigen en brandweerauto’s enz. Voor inlichtingen bel Ad Eijkemans 06-18439605.

Aankomst op zondag vanaf 8.00 tot 10.00 uur. Tot 10.30 uur gratis koffie voor de deelnemers. Ook is het mogelijk uw oldtimer te brengen op zaterdag 13 augustus; vanaf 8.00 uur is het terrein geopend. Voor de vrachtauto’s en salonwagens is het mogelijk te overnachten; wanneer u hiervan gebruik maakt betaalt u € 20,- per voertuig. Betaling dient op 4 augustus 2023 te zijn bijgeschreven op rekeningnr. NL75RABO 0121 7999 56 t.n.v. A.J. Eijkemans. Dit jaar is er geen barbecue; op zaterdagavond staat er een frietwagen op het terrein waar u op eigen kosten gebruik van kunt maken. Overnachten in tent is niet toegestaan!!

De aangeleverde voertuigen dienen WA-verzekerd te zijn; deelneming geschiedt geheel voor eigen risico en de organisatie is niet aansprakelijk voor eventuele schade en/of verlies. Opgave voor dit evenement kan per e-mail tooseijkemans@live.nl met vermelding van uw gegevens en gegevens van het voertuig.

Naam                 ………..…………………………………………………..

 

Voertuig            …………………………………………………………….

 

Kenteken           ……………………………………………………………

 

E-mail                ……………………………………………………………

Deel dit verhaal, kies uw platform!

Go to Top