Laden Evenementen
Zaterdag 16 september is er weer een Oldtimer Braderie in Overschie.
Van 10.00 tot 16.00 staan ze weer te pronken, die gouwe ouwe oldtimers, luxe wagens en vrachtwagens. Maar ook motorfietsen, scooters, brommers en zelfs oude rijwielen willen graag bewonderd worden in Overschie.
De braderie bestaat verder uit tientallen kramen, met een grote diversiteit aan goederen en hebbedingetjes. Verder hebben we uitgenodigd de Modelbouwvereniging Zevenkamp die ons (en u/jou) gaan verrassen met een bassin met bestuurbare bootjes, alsmede een crawlerbaan met bestuurbare auto’s. Te gek, dus kom gewoon kijken en meedoen. Er is ook nog muziek, een ballonnenclown en héél véél gezellige mensen om mee te praten.
De oldtimers gaan (althans de meeste) om ca 12.00 u een rit in de buurt maken. De rit gaan richting Midden Delfland, Nootdorp en Lansingerland. Ook leuk om mee te doen. En er zijn een aantal mensen die er van dromen om zo’n ritje in een oldtimer mee te maken, dus als je daar een plekje voor hebt, zou dat erg fijn zijn. Maar het is zéker geen verplichting. Trouwens: als je met een oldtimer komt, of dat nou een auto is, fiets, brommer of motor: je krijgt van ons koffie met wat lekkers en een eenvoudige lunch, dus we zijn hartstikke gastvrij voor onze deelnemers.
Dus: 16 september naar Overschie komen en lekker meedoen aan de Oldtimer Braderie!
Opgeven kan bij oldtimer.overschie@gmail.com, bij Arie Verkade, 0653387484 of bij Erna de Vos, 0684688691.
Voor het huren van een kraam kan je terecht bij beukersevenementen@hotmail.com .

Deel dit verhaal, kies uw platform!

Go to Top