Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Eindelijk kan er weer een LLT georganiseerd worden.

Er kan op woensdag aangereden worden vanaf 15:00 bij de Rijper Eilanden, Zuiddijk 2A, 1483 MA De Rijp. Ontvangst met koffie en wat lekkers.
Om 18:00 is er een buffet waarna er voetbal gekeken kan worden, indien dit je interesse heeft. Donderdag is er een ontbijt waarna er om 9:30 vertrokken wordt richting het noorden. Het buffet en ontbijt is inclusief.
De lunch op donderdag is wel voor eigen rekening. En kan genoten worden in een mooi plaatsje langs het IJsselmeer.

De 1e overnachting is in Niebert in Groningen met aldaar een buffet en ’s ochtends het ontbijt, ook in buffetvorm. De volgende dag is naar Zevenaar/Babberich alwaar wij 2 nachten te gast zijn bij Schuttersvereniging St Anna. Op zaterdag is een rondrit in de omgeving. Ook zaterdagnacht zijn wij nog in Babberich. Zondagmorgen vetrekken wij naar Uden alwaar alweer het einde van de rondrit is. De kosten zijn in ieder geval € 125,00 p/p vanaf 12 jaar. Let op: Dit is een gereduceerde prijs. Doordat er vorig jaar weinig tot niets is georganiseerd draag de HAV Vrachtwagengroep een extra steentje bij aan de kosten. Niet leden betalen € 175,00 De inschrijving is pas definitef als het bedrag is overgemaakt op NL80 RABO 0198 2171 45 o.v.v. naam, aantal personen en kenteken.

Deel dit verhaal, kies uw platform!

Go to Top